Izvor: RTS, 28.Okt.2021, 23:14

Fener opet izgubio u finišu ovog puta od Olimpijakosa, prvi poraz Barse

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Fenerbahče rezultatom 67:65 u meču sedmog kola Evrolige. Makabi pobedio Barselonu - 85:68. Bajern bolji od Albe.
Olimpijakos je zabeležio još jednu pobedu ukupno petu u sezoni i popeo se na četvrto mesto na tabeli. Novim porazom Fenerbahče je ostala na 14. poziciji sa dve pobede i pet poraza.

Ponovo je Fenerbahče imao nerešen rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u samom finišu, ali je Slukas dve sekunde pre kraja pogodio za dva i doneo svom timu pobedu. Gudurić je nakon toga pokušao za tri poena, ali bez uspeha.
 
Slukas je ujedno bio i najefikasniji u ekipi Olimpijakosa sa 14 poena, njega su pratili Dorsej i Hal sa po 10. U poraženom timu Veseli je imao učinak od 14 poena, De Kolo i Gudurić po 10.

Makabi je na svom terenu svladao Barselonu sa 85:68 i naneo joj prvi poraz u sezoni. Makabi je stigao do petog trijufa i pete pozicije na tabeli. Barsa je druga iza Olimpije koja ima isti učinak - šest pobeda i jedan poraz.
Najefikasniji u ekipi Makabija bio je Nunali sa 17 poena, Vilbekin je dodao 16, a Vilbekin 15. U poraženoj ekipi Higins je ubacio 20, Mirotić 17, a Kalates devet.
Rezultati večerašnjih mečeva sedmog kola Evrolige:
Olimpijakos - Fenerbahče 67:65
Makabi - Barselona 85:68
Alba - Bajern 69:82
Olimpija - Crvena zvezda 79:62  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peti poraz Đorđevićevog Fenerbahčea, Barselona u Izraelu doživela prvi poraz

Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2021

U prva tri meča sedmog kola Evrolige Olimpijakos je u neizvesnoj završnici savladao Fenerbahče, a heroj domaćih bio je Kostas Slukas, koji je postigao koš za pobedu protiv nekadašnjeg tima. Bajern je u finišu došao do pobede protiv Albe u gostima u nemačkom okršaju, a Makabi je u Izraelu bio...

Nastavak na N1 televizija...

Uniks zaključao Real, Zenit deklasirao Baskoniju

Izvor: RTS, 29.Okt.2021, 19:54

Košarkaši Uniksa savladali su na svom parketu ekipu Real Madrida sa 65:58 u meču sedmog kola Evrolige. Zenit je bio ubedljiv protiv Baskonije 83:54. . Veoma specifičan meč i iznenađenje Uniksa nad Realom viđeno je u dvorani u Kazanju...Ruska ekipa zadržala je favorizovanog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.