FANTASTIČNO: Evroliga predstavila logo fajnal-fora u Beogradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANTASTIČNO: Evroliga predstavila logo fajnal-fora u Beogradu (VIDEO)

Završni turnir igra se u glavnom gradu Srbije od 17. do 20. maja.

Četiri meseca pred završni turnir Evrolige koji će ove godine biti održan u Beogradu, najjače evropsko kluposko košarkaško takmičenje predstavilo je logo fajnal-fora. Na zvaničnom sajtu Evrolige navodi se da je Beograd kao iskonsko mesto rađanja košarke predstavljao inspiraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za zvanični logo završnog turnira koji će biti održan u srpskoj prestonici.

SKRAĆEN SPISAK: Đorđević izabrao za Nemce i Austrijance

REKORDER ZVEZDE NAJAVLJUJE NOVE TROFEJE: Lazić u Nišu očekuje titulu

Fajnal-for Evrolige na programu je od 17. do 20. maja u "Beogradskoj Areni". Logo završnog turnira u Beogradu sadrži elemente kalemegdanske tvrđave koja je od strane Evrolige predstavljena kao najznačajnija građevina srpske prestonice.

 - Logo završnog turnira oslikava košarkaški DNK Beograda, predstavlja mešavinu tradicije i modernog i istorije sa sadašnjošću. Beograd je ispisao neke od najsvetlijih stranica košarkaške istorije i proizveo neka od najvećih imena u svetu sporta, a grad je i danas rasadnik najvećih talenata na svetu - navedeno je sajtu Evrolige.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.