Evroligaši: Izjave Janakopulosa neosnovana kleveta

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 12:03

Evroligaši: Izjave Janakopulosa neosnovana kleveta

Deset evroligaških klubova izdalo je zajedničko saopštenje u kome se ističe privženost tom takmičenju i budućem rastu. U saopštenju se navodi i da su izjave vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa neosnovana kleveta.
Saopštenje su potpisali Efes, Armani, CSKA, Barselona, Fenerbahče, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i Žalgiris.

Takođe, klubovi su saopštili da će preduzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve radnje za koje smatraju da su potrebne da zaštite ugled i integritet svojih kolektivnih i individualnih svojstava i obezbediti da klub u potpunosti ispunjava svaku obavezu na koju je pristao kao član ove grupe.  
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je je pre nekoliko dana objavio da prodaje atinski klub, navodeći da je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu glavni krivac za to što je to takičenje dotaklo dno.
Klubovi su naveli i da imaju veliku želju da klub iz Atine ostane deo elitnog društva, obzirom da je Janakopulos pretio i istupanjem svog tima iz lige.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEOSNOVANE KLETVE: Deset evroligaških timova odgovorilo vlasniku Panatinaikosa

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

Deset evroligaških košarkaških klubova izdalo je zajedničko saopštenje u kome se ističe privženost tom takmičenju i budućem rastu. U saopštenju se navodi i da su izjave vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa neosnovana kleveta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.