Evroliga: Himki slavio protiv Litvanaca, Dženkins i Micić bez poena

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Himki slavio protiv Litvanaca, Dženkins i Micić bez poena

Himki je na svom parketu savladao Žalgiris iz Kaunasa u meču drugog kola Evrolige - 85:77 i ostvario i drugi trijumf u sezoni na svom terenu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Robinson Tomas sa 19 poena, a dvocifreni je bio Aleksej Šved sa 16, Tomas Malkom sa 14 I Entoni Gil koji je ubacio deset. Stefan Marković je meč završio sa osampoena i dva skoka. Nekadašnji bek Zvezde čarl Dženkis i drugi meč u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evroligi je završio sa "krompirićem" (bez poena) iako je čak 21 minut.

Jankunas je kod gostiju ubacio 24 poena, Vajt je imao 16, a Aksel 13, Vajt. Srpski reprezentativac Vasilije Micić za trinaest minuta na parketu nije ubacio niti jedan poen.

U narednom kolu Moskovljani dočekuju ekipu Crvene zvezde koja je u Pioniru savladala ekipu Barselone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evroliga: Pobede Himkija i Olimpijakosa, Srbi odlični

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017

Himki je na svom parketu savladao Žalgiris iz Kaunasa u meču drugog kola Evrolige - 85:77 i ostvario i drugi trijumf u sezoni na svom terenu...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Robinson Tomas sa 19 poena, a dvocifreni je bio Aleksej Šved sa 16, Tomas Malkom sa 14 I Entoni Gil koji je ubacio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.