EVROLIGA: Što dramatičnije to slađe, Zvezda savladala Real u Madridu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 19:40

EVROLIGA: Što dramatičnije to slađe, Zvezda savladala Real u Madridu (FOTO)

Crveno-beli stigli do sedmog trijumfa.

Košarkaši Reala i Crvene zvezde odigraće danas od 19 časova odloženi meč 19. kola Evrolig u Madridu. Ova utakmica trebalo je da bude odigrana prošlog utorka, ali ekipa Crvene zvezde nije ni poletela iz Beograda pošto je pista aerodrom u Madridu bila zaleđena, da bi na kraju Evroliga odlučila da odloži meč za danas.

Real je u mnogo boljoj poziciji pošto se Kraljveski klub nalazi na trećem mestu tabele sa 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obeda i samo tri poraza, a u poslednjih pet kola imaju samo jedan poraz, mada su u petak tek posle produžetka savladali Bajern i Minhenu. Na drugoj strani Crvena zvezda je na 16. mestu sa šest pobeda i 13 poraza. Tim Dejana Radonjića će i na ovom meču biti bez pomoći Džordana Lojda, Lendrija Noka, Marka Simonovića i Boriše Simanića.

Crveno-beli se zagrevaju pred duel 19. kola @EuroLeague u @WiZinkCenter 🏀🔴⚪️#kkcz #TogetherWeStand pic.twitter.com/pUFsdv3oA4

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) January 18, 2021

IV ČETVRTINA

III ČETVRTINA

II POLUVREME

.@OgnjenDobric says NOT TODAY ❌#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/CgvrLENG57

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 18, 2021

II ČETVRTINA

.@waltertavares22 points to where he wants in and goes UP for the Alley-Oop finish 👏

Showing his Basketball IQ 🧠#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/78Vd17b5Ts

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 18, 2021

I ČETVRTINA

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.