EVROLIGA: Radonjić zaustavio Panatinaikos, CSKA ne gubi u Tel Avivu, drugi poraz Budućnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Radonjić zaustavio Panatinaikos, CSKA ne gubi u Tel Avivu, drugi poraz Budućnosti (FOTO)

Odigrane četiri utakmice drugog kola.

Bajern je u Minhenu ostvario prvu pobedu u sezoni pošto je savladao u uzbudljivoj završnici Panatinaikos. Tim Dejana Radonjića na početku meča bio je u zaostatku, ali je uspeo da se vrati i u potpunosti kontroliše meč do same završnice u kojoj su presudne poene za Bajernf postigli Buker i Lučić. Đedović je sa 19 poena bio najefikasniji u Bajernu, dok je Vladimir Lučić postigao devet. Stefan Jović dao je četiri , dok je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dangubić nije imao učinak. Kod gostiju se sa 18 istakao Lengford, dok je Mitoglu postigao 10.

What a finish and what a win for @fcb_basketball pic.twitter.com/EF6MFNJ5mY

— EuroLeague (@EuroLeague) October 16, 2018

Tel Aviv i dalje nije problem za CSKA. Armija je i devtu godinu ostala neporažena protiv Makabija u prilično izjednačenom meču. Ponos Izraela imao je prednost u trećoj deonici, ali je CSKA to anulirao u poslednjih deset minuta i stigao do pobede. Nando De Kolo je sa 27 poena bio najefikasiniju CSKA, dok nje Hajns postigao 14. Kaloiaro je predvodio domaćina sa 21 poenom, a Rol i Blek su postigli po 15.

The performance of a champion contender!@cskabasket gets the BIG win on the road to go to 2-0! pic.twitter.com/jvpQRZCEAh

— EuroLeague (@EuroLeague) October 16, 2018

Darušafaka je stigla do prve pobede u Evroligi i nanela Budućnosti i drugi poraz. Tim Aleksandra Džikića imao je sjajan početak i dvocifrenu prednost na kraju prve četvrtine 25:14, ali je domaćin sve to uspeo da stigne i prestigne, a zatim u penal završnici stigne do trijumfa. Pejners je ubacio 15, a Kid 12 za Darušafaku, dok su Gordić i Klark postigli po 11 u Budućnosti.

.@dackabasket gets its first one back in the #EuroLeague pic.twitter.com/fLoJWYi9eK

— EuroLeague (@EuroLeague) October 16, 2018

EVROLIGA, 2. kolo:

Utorak:

Darušafaka - Budućnost 71:63

Makabi - CSKA 86:89

Bajern - Panatinikos 80:79

Gran Kanarija - Barselona (21)

Sreda:

Efes - Žalgiris (19)

Fenerbahče - Himki (19.45)

Baskonija - Olimpijakos (20:45)

Armani - Real Madrid (20:45)

TABELA: CSKA 2-0, Fenerbahče 1-0, Olimpijaskos, 1-0, Efes 1-0, Real Madrid 1-0, Armani 1-0, Baskonija 1-0, Panatinaikos 1-1, Darušafaka 1-1, Bajern 1-1, Žalgiris 0-1, Barselona 0-1, Himki 0-1, Gran Kanarija 0-1, Makabi 0-2, Budućnost 0-2.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.