POTPUNO NEOČEKIVANO! Radonjićev Bajern ubedljivo poražen na startu Evrolige! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO NEOČEKIVANO! Radonjićev Bajern ubedljivo poražen na startu Evrolige! (FOTO)

Efes demolirao Bavarce.

Košarkaši CSKA iz Moskve trijumfalno si otvorili ovogodišnji strart u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Izabranici Dimitrisa Itudisa su bez mnogo muke savladali ekipu Barselone koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Svetsilav Pešić sa 95:75! Sa druge strane Bajern je na svom terenu doživeo ubedljiv poraz protiv Anadolu Efesa, rezultat je glasio 90:71 u korist turskog tima!

💥 IT IS UNDERWAY! CSKA Moscow is >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << off to a great start to new EL season as they dominate Barcelona at home: 95-75 pic.twitter.com/U6RR2O0NDx

— Basketball24.com (@Basketball24com) October 11, 2018

U jednom od evropskih klasika nije bilo rezultatske neizvesnosti jer su domaći rano došli do velike prednosti koju su bez većih poteškoća održavali do kraja duela u Megasport Areni.

.@Da_Thrill21 opens up his dunk account for the season!#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/kQQnqMysZ8

— EuroLeague (@EuroLeague) October 11, 2018

Kori Higins je bio najefikasniji sa 18 poena, uz 5 skokova, Nando de Kolo je postigao 17, Vil Klajburn 13, a Rodirigez 12, uz 4 asistencije. U poraženom timu Kurik je prednjačio sa 15 poena, Jaka Blažič 11, a Tomas Ertel je upisao 5 poena i 12 asistencija.

A new look @AnadoluEfesSK kicks off with a win! pic.twitter.com/TYNmz9hjeJ

— EuroLeague (@EuroLeague) October 11, 2018

Efes je odlično šutirao za tri poena tokom celog meča, čime su potpuno razbili odbranu nemačkog šampiona. Bavarci su se držali samo u prvoj četvrtini, ali su kasnije posustali. U ekipi Dejana Radonjića najefikasniji bio je Nihad Đedović sa 17 poena, Stefan Jović je postigao 15, Vladimir Lučić 11, dok Nemanja Dangubić i Leon Radošević nisu postizali poene.

U ostalim mečevima Panatinaikos je na svom terenu savladao ekipu Makabija u neizvesnom meču 89:84.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.