EVROLIGA: Očajan meč Efesa, Baskonija ubedljiva u Istanbulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 21:08

EVROLIGA: Očajan meč Efesa, Baskonija ubedljiva u Istanbulu

Micić se utopio u sivilo tima Ergina Atamana.

U prvom meču programa u petak, u okviru 12. kola Evrolige, Baskonija je uspela da napravi iznenađenje u Istanbulu i savlada ubedljivo Efes sa 77:59 i ostvari šesti trijumf u elitnom takmičenju.

Efes je dobro počeo meč i umao prednsot posle prvih 10 minuta, ali tim Ergina Ataman kao da je porpuno astao u nastavku. Do poluvremena je Baskonija došla do potrpunog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preokreta i vođstva, da bi u nastavku uspela da stigne do ubedljive pobede.

.@Baskonia gets a BIG dub on the road! pic.twitter.com/f1jvcmG8wD

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 4, 2020

AAlek Peters je predvodio Baskoniju sa 18 poena, dok su po 12 postigli Jusufa Pol i Ahile Polonara. Koliko je loš meč podiograo Efes govori i činjenica da niko nije bio dvocifren u timu iz Istanbula. Najefikasniji je bio Šejn Larkin dsa osam poena. Vasiliej Micić je takođe odigrao loš meč kao i ostatak tima i postigao četiri poena.

EVROLIGA, 12. kolo:

Petak

Anadolu Efes – Baskonija 59:77

Žalgiris – Barselona

Bajern – Himki (20.30)

Real – Asvel (21)

Četvrtak

CSKA – Olimpijakos 80:61

Zenit – Fenerbahče 65:73

Makabi – Crvena zvezda 81:76

Olimpija Milano – Panatinaikos 77:80

Valensija – Alba 92:100

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.