EVROLIGA: Nedović predvodio Pao u Francuskoj, Barselona razbila Real (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 23:59

EVROLIGA: Nedović predvodio Pao u Francuskoj, Barselona razbila Real (FOTO)

Ništa od El Klasika.

Od očekivanog El Klasika navijači nisu dobili ništa. Barselona je gotovo rutinirala Real u Madridu sa 86:68, dok je u Francuskoj Panatinaikos na krilima Nemanje Nedovića i Stefana Jovića savladao Asvel 76:63.

El Klasiko večeras u Madridu to nije bio nijednog trenutka. Barselon je već posle prve četvrtine vodila sa 20 poena prednosti dozvolivši Realu svega osam poena za 10 minuta. Sve posle toga je bilo odrađivanje posla čete arunasa Jasikevičijusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je bez problema stigla do trijumfa. Nikolas Laprovitola predvodio je Barselonu sa 20 poena, dok je Dante Eksum postigao 13. Kod Reala je jedini dvocifren bio Valter Tavares sa 25 poena.

It proved to be a one-sided El Clasico with @FCBbasket leading from start to finish and take the head to head record! #EveryGameMatters

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 11, 2022

Pantinaikos je ostvario pobedu u Francuskoj protiv Asvela zahvaljujući pre svega Nemanji Nedoviću. Zeleni su već u prvoj četvrtini imali dvocifrenu prednost, u drugoj su vodili i sa 16 razlike, da bi se domaćin vratio u nastavku. Asvel je uspeo da priđe na samo dva ponea zaostatka u poslednjoj četvrtini, ali je Panatinaikos potom dodao gas i na kraju stigao i do ubedljive pobede. Nedović je sa 18 poena u Pantinaikosu uz pet skokova i četiri asistencije, a poen više je postigao Okaro Vajt. Stefan Jović je imao vrlo dobar meč sa šest poena i po pet skokova i asistencija i tri ukradene lopte. Sa 18 poena najefikasniji u Asvelu bio je Dilan Osetkovski.

A good nights work for @paobcgr in France tonight! #EveryGameMatters

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 11, 2022

EVROLIGA, 26. kolo

Četvrtak

Alba - Zenit 76:67

Monako - Žalgiris 82:83

Olimpijakos - Efes 87:85 (75:75)

Makabi - CSKA 84:75

Armani - Baskonija 89:78

Petak

UNIKS - Crvena zvezda 77:84

Asvel - Panatinaikos 63:76

Real Madrid - Barselona 68:86

Fenerbahče - Bajern odloženo
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.