Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Himki siguran protiv Žalgirisa, odlična partija Markovića

Tim iz Podmoskovlja je na domaćem terenu slavio protiv Litvanaca, rezultatom 85:77, u okviru drugog kola Evrolige. Markvić blizu dabl-dabl učinka.

Ekipa Jorgosa Barcokasa odigrala je dobar meč protiv tima iz Kaunasa i pobeda ni u jednom njihova trenutku nije dolazila u pitanje.
Od samog starta ruski tim je nametnuo svoj ritam, preuze konce igre u svje ruke. Početkom druge deonice Himki stiže na opipljivih plus 14, a prvo poluvreme završava rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 46:36.
Stanje na terenu se nije mnogo menjalo ni u nastavku. Domaćin je sigurnom igrom državao dvocifrenu prednost, u poslednju deonicu odneo 10 poena viška a kada je pčetkom poslednjeg kvatala doša do maksimalnih 68:53, postalo je praktično jasno da bodovi ostaju u Moskvi.
Najefikacniji u redovima pobednika bio je Tomas Robinson sa 19 poena i 10 skokova, pratio ga je Aleksej Šved sa 16 poena, a dobar je bio i Malkolm Tomas sa 14 pena i sedam skokova. U timu Himkija odlčnu partiju pružio je i naš Stefan Marković, koji je meč završio sa osam poena i devet asistencija.
Kod Žalgirisa najviše se istakao Paulijus Jankunas sa 24 poena i osam skokova, Aron Vajt je dodao 16 uz takođe osam uhvaćenih lopti, dok je Aleks Tupan dodao 13 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post EVROLIGA: Himki siguran protiv Žalgirisa, odlična partija Markovića appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nova pobeda Bajerna, istopila se prednost Dortmunda! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 20:41

Šampion iskoristio kiks lidera, postaje sve zanimljivije na vrhu...Utakmicom između Hamburga i Bajerna, večeras je kompletiran subotnji program u okviru devetog kola Bundeslige...Aktuelni šampion je uspeo da trijumfuje sa 1:0 i tako se pridruži Dortmundu na vrhu tabele, pošto su ''Milioneri'' ranije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.