EL Top 10 - Magija Kina Koloma i leteći Vilijams (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL Top 10 - Magija Kina Koloma i "leteći" Vilijams (video)

Košarkaš Fenera izveo je najbolji potez šestog kola Evrolige.

Odigrani su sinoć i mečevi šestog kola elitnog takmičenja, Fenerbahče je doživeo čak peti poraz, slaba je uteha par atraktivnih poteza koje je izveo Derik Vilijams.

Upravo se monstruozno zakucavanje sjajnog Amerikanca našlo na prvom mestu liste najboljih poteza, ali se mora priznati da ni magija plejmejkera Valensija Koloma nije ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << manje atraktvina. U pitanju je nestvaran pas ka Dubljeviću, u prilogu ćete videti o čemu je tačno reč.

Videli smo još nekoliko sjajnih alej-up pasova, jedno nestvarnu trojku košarkaša Albe, kao i nemogući koš Grigonisa za pobedu protiv Fenera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.