EL: Simultanka Majka Džejmsa ostala u senci maestralnog Gudurića! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Simultanka Majka Džejmsa ostala u senci maestralnog Gudurića! (video)

Kad je teško, dajte loptu Guduri.

Košarkaši Fenerbahčea slavili su i 11. put ove sezone, kako su u 12. kolu Evrolige na svom parketu savladali Olimpiju iz Milana sa 92:85.

Jako dobar meč smo gledali u Istanbulu, pun preokreta i fantastičnih serija nekih od najboljih košarkaša u EL u ovom trenutku.

Prvi kvartal pripao je gostima sa 15:21, znalo se da će u drugoj deonici uslediti jak odgovor Fenera.

Tako je i bilo, aktuelni prvak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske dolazi do preokreta, ali se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom, 40:40.

U trećoj deonici, Fener nastavlja sa boljom igrom, stiču devet poena prednosti pred odlučujućih 10 minuta.

Ipak, nisu se "Manekeni" predavali, tačnije nije se predavao Majk Džejms.

Fantastični bek je u finišu vezao 11 poena i približio Milano na samo dva poena zaostatka na oko dva minuta do kraja.

Ali, čekao ga je odgovor Marka Gudurića. Bivši bek Zvezde vezuje dve trojke i donosi osam poena prednosti Feneru na ulasku u poslednji minut.

Marko Guduric’ten Paul George a diss pic.twitter.com/as2fKvEw4f

— Mervan Bodakçi (@ParanoyakAadam) 13. децембар 2018.

Džejms je nastavio da pogađa, ali nije uspevao da stigne ekipu iz Istanbula, sve dileme je trojkom u samom finišu otklonio Nikola Kalinić.

Marko Gudurić na kraju najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 20 poena, promašio je samo jedan šut (5/6 za dva, 2/2 za tri, 4/4 bacanja) za 25 minuta (indeks 25), pratili su ga Veseli sa 17 poena, Lovernj sa 15 i Datome sa 10 postignutih poena. Kalinić osam poena, pet skokova i tri asistencije.

Sa druge strane fantastična partija Majka Džejmsa, upisao je 31 poen i šest asistencija i to bez ijedne izgubljene lopte (indeks 30).

Pratili su ga Gudaitis i Kuzminskas sa po 13 poena, Tarčevski je dodao devet uz 10 skokova, dok je Micov ubacio osam poena uz pet asistencija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.