EL - Milutinov igra sjajno, Micov umalo srušio Kralja!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Milutinov igra sjajno, Micov umalo srušio "Kralja"!

Nikola Milutinov i Vladimir Micov odigrali sjajne mečeve.

Ekipa Olimpijakosa je stigla do druge pobede u drugom meču Evrolige, danas su uspeli da slave protiv Baskonije na gostovanju sa 80:85.

Sredinom prve deonice Olimpijakos je stekao prednost, od 17:19 stigli su do 19:27, napravili seriju i prednost od tog trenutka nisu ispuštali. Krajem druge deonice poveli su sa +11, pred kraj treće bilo je i +19, a domaći su tek pred kraj utakmice dobrom odbranom uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << donekle da se vrate u život.

Baskonija je prvo napravila seriju od 9:0, potom i jednu od 7:0, pa su se približili gostima na samo dva poena zaostatka. Tada su gosti konačno krenuli angažovanije i uspeli su da sačuvaju prednost.

Olimpijakos je naneo prvi poraz Baskoniji ove sezone u Evroligi.

Šengelija je bio nezadrživ u Baskoniji sa 21 poenom, 17 je dodao Grejndžer, dok se kod gostiju najviše istakao Nikola Milutinov.

Srpski reprezentativac je ubacio 23 poena, imao je i 11 skokova za indeks 33. Vilijams-Gos, Spanulis i Tupan su postigli po 11 poena.

U meču Armanija i aktuelnog šampiona Evrolige, Real Madrida, bilo je prilično uzbudljivo. Gledali smo dramu u završnici, a više živaca imali su gosti, bilo je 85:91.

Domaći su osokoljeni pobedom u prvom kolu u Podgorici stekli i 15 poena viška u prvoj deonici, a Real Madrid je konačno zaigrao bolje sredinom druge četvrtine zahvaljujući fantastičnom Rendolfu. Rudi Fernandez, Džejsi Kerol i Valter Tavareš su uspeli da preokrenu rezultat i od sredine treće deonice pa sve do kraja meč se lomio.

Kampaco je jedan od junaka pobede gostiju, pogodio je trojku za 80:84, a dileme oko pobednika je rešio Rendolf.

U redovima domaćih najbolji je bio Džejms sa 21 poenom, Micov je dodao 20 poena i 3 ukradene lopte, a Nemanja Nedović nije imao svoj dan, svega 6 poena uz šut iz igre 2/11.

Rendolf sa 25 poena je bio najbolji na terenu, imao je i 11 skokova danas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EL - Rekord karijere Nikole Milutinova, Micov umalo srušio "Kralja"!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018

Nikola Milutinov i Vladimir Micov odigrali sjajne mečeve...Ekipa Olimpijakosa je stigla do druge pobede u drugom meču Evrolige, danas su uspeli da slave protiv Baskonije na gostovanju sa 80:85...Sredinom prve deonice Olimpijakos je stekao prednost, od 17:19 stigli su do 19:27, napravili seriju i prednost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.