EL - Barsa ne staje, Marinković bolji od Lučića, PAO se oporavio

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2020, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Barsa ne staje, Marinković bolji od Lučića, PAO se oporavio

Kompletirano je 24. kolo Evrolige.

Večeras su odigrane još tri utakmice, a najzanimljivije je bilo u Barseloni, gde je ekipa Svetislava Pešića posle preokreta u drugom poluvremenu savladala Milano sa 84:80.

Barsa je tako nastavila seriju pobeda, ovo joj je ukupno 18. u 24 odigrana kola u Evroligi, a večeras je najbolji u njenim redovima bio Malkolm Dilejni sa 26 poena, devet asistencija i pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << skokova.

Kod gostiju Serhio Rodrigez 14, Tarčevski 13, a zapažen je bio i naš Nemanja Nedović sa 12 poena, tri skoka, dve asistencije.

U Minhenu sa jedne strane Vladimir Lučić, sa druge Vanja Marinković, a pobedi se raduje košarkaš Valensije, koja je kao gost savladala Bajern sa 66:59.

Marinković je tom trijumfu doprineo sa 10 poena, a Dornekamp i Tobi su upisali po 11. U Bajernu Monro 15 poena, a Vladimir Lučić samo četiri poena i jedna asistencija, bez ijednog skoka za skoro 25 minuta u igri.

Panatinaikos se brzo oporavio od poraza protiv Crvene zvezde pre dva dana. Večeras su ''Zeleni'' u Atini savladali Zenit sa ubedljivih 96:81. Briljirao je Dešon Tomas sa 27 poena i šest skokova, a Rajs ga je pratio sa 15.

U Zenitu najbolji Gustavo Ajon sa 21 poenom, nedovoljno da ekipu iz Sankt Petersburga pomeri sa poslednjeg mesta na tabeli.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.