Džekson novo evroligaško pojačanje Budućnosti

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džekson novo evroligaško pojačanje Budućnosti

Nakon Kotija Klarka, Budućnost je dovela novo evroligaško pojačanje, pošto je u Podgoricu došao doskorašnji košarkaš Barselone i povremeni reprezentativac Francuske Edvin Džekson.
Džekson, koji ima 28 godina, tokom karijere nastupao je za Asvel, Nanter, Ruen, Unikahu, Estudijantes, Guangdong i Barselonu, odakle dolazi u Budućnost.
Šampion ABA lige se znatno pojačava pred Evroligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojoj će nastupati, pošto je pre Džeksona redove tima iz Podgorice pojačao Koti Klark, nekadašnji igrač između ostalog Bostona i Uniksa.
Džekson je sa reprezentacijom Francuske osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu 2014. godine. 
Tokom igranja u Estudijantesu osvojio je titulu najboljeg strelca Endesa lige, dok je sa Asvelom uzeo titulu MVP-ja i najboljeg strelca francuskog šampionata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.