Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 23:04

Drama u Milanu, Olimpija savladala Bajern uz zvuk sirene

Košarkaši Olimpije poveli su protiv Bajerna sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, pobedom 79:78. Pobedonosni koš za ekipu Etorea Mesine postigao je Zek Ledej u poslednjoj sekundi meča.
Bajern je u Milanu izgubio dobijeni meč, pošto je ekipa Andree Trinkijerija prokockala prednost od 19 poena u prvom poluvremenu.

Olimpija je odlično odigrala drugo poluvreme, topila prednost rivala iz minuta u minut, da bi pobedonosni koš postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zek Ledej uz zvuk sirene.
Bavarci su odlično ušli u meč, vodili tokom većeg dela utakmice. Imali su 17 poena prednosti na poluvremenu, čak 11 na početku poslednje deonice, ali su dozvolili domaćoj ekipi seriju od 10:1 u finišu meča, pa je poraz bio neminoivan.
Ledej je bio i najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 17 poena, Ćaćo Rodrigez je dodao 13, a upravo je iskusni Španac bio pokretač preokreta svog tima.
U ekipi Bajerna odličan je bio Di Džej Sili sa 23 postignuta poena (trojke 5/5), Boldvin i Džonson postigli su po 10.
U timu Olimpije Vladimir Micov postigao je osam poena, dok je na drugoj strani Vladimir Lučić ubacio šest.
Serija se igra na tri dobijena meča, a drugi duel na proigramu je u petak, ponovo u Milanu.
U prvoj utakmici četvrtfinala, Efes je ubedljivo savladao ekipu Reala, dok se u sredu sastaju CSKA - Fenerbahče i Barselona - Zenit.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA DRAMA U MILANU: Armani uz zvuk sirene savladao Bajern, Manekeni slave Lideja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Bavarci ispustili 17 poena prednosti...Košarkaši Armanija savladali su minhenski Bajern u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Manekeni su hrabrom igrom u drugom poluvremenu uspeli da nadoknade prednost Bavaraca od 17 poena i tako stignu do veoma važnog trijumfa u seriji...Junak pobede u Milanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milano poveo u seriji: Ledej za pobedu u poslednjoj sekundi!

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2021

Košarkaši milanske Olimpije poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige pošto su rezultatom 79:78 na domaćem terenu posle velikog preokreta i dramatične završnice savladali minhenski Bajern. Veliko slavlje ekipi Etorea Mesine doneo je Zek Ledej, koji je pogodio za pobedu u poslednjoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.