Dončić u izboru za najbolji tim Evrolige u deceniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić u izboru za najbolji tim Evrolige u deceniji

Košarkaš Dalasa Luka Dončić nalazi se u izboru za najbolju petorku Evrolige u proteklog deceniji, objavljeno je danas iz tog takmičenja.

Slovenac je samo tri sezone proveo u prvom timu Reala, pre odlaska u NBA ligu gde dominira u dresu Dalasa, ali je i u tako kratkom periodu ostavio pečat osvajanjem titule prvaka Evrope na Fajnal-foru u Beogradu 2018, uz nagradu za najboljeg igrača turnira i cele sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Iste godine uvršten je u najbolju petorku Evrolige, ali i drugi put dobio nagradu "Rising Star" za najboljeg mladog igrača.

Sada je Dončić ušao u konkurenciju za idealni tim zajedno sa asovima poput Majka Batista, Viktora Hrijape, Devina Smita, Rudija Fernandeza, Nenada Krstića, Huana Karlosa Navara, Felipea Rejesa, Andreja Kirilenka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.