DŽIKIĆ POSLE 0:3 U EVROLIGI: Gazim i vređam igrače, nisam prijatan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ POSLE 0:3 U EVROLIGI: Gazim i vređam igrače, nisam prijatan

Zanimljivo izlaganje srpskog trenera na klupi Budućnosti.

Šampion ABA lige Budućnost započela je Evroligu sa tri poraza. Posle neuspeha u duelu sa Makabijem u Podgorici trener Aleksandar Džikić je imao vrlo zanimljivo izlaganje.

- „Kako je igračima, tako je trenerima, tako je i navijačima... Četvrta utakmica u sedam dana, ali šta možemo... Bili smo blizu, i sada, i protiv Armanija i Darušafake. Moramo da naučimo da završimo utakmicu. Bacamo se na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavu, tučemo se, bacamo se na tribine, borimo se... Bilo je zamerki na to posle jedne utakmice, više ne, a Makabi je veliki tim, po mnom skromnom mišljenju – istakao je Džikić.

Podgoričani u duelu sa Makabijem nisu mogli da računaju da Nikolu Ivanovića.

- Ne znam šta je sa njim, ali nije samo on. I Omić, Kraft i Ilić imaju stomačni virus... Ivanović je Izbacio svu tečnost iz sebe, nije mogao... Takođe, ima problem i sa kolenom. Nadam se da nije ništa loše. Neće igrati igrači koji ne mogu. Ja ih gazim, vređam, nisam prijatan, ali ih i štitim – konstatovao je Džikić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.