DOMINACIJA SRBINA: Bogdanović MVP i druge runde plej-ofa Evrolige

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA SRBINA: Bogdanović MVP i druge runde plej-ofa Evrolige

Bogdan Bogdanović je sa učinkom od 25 poena, osam skokova i šest asitencija imao indeks korisnosti 35 (isti kao u prvom kolu kada je takođe bio MVP), za jedan poen više od saigrača Ekpe Juda Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović proglašen je za najkorisnijeg igraca i druge runde plej-ofa Evrolige, nakon što je predvodio Fenerbahče do nove pobede protiv Panatinaikosa u Atini 80:75.Bogdanović je sa učinkom od 25 poena, osam skokova i šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << asitencija imao indeks korisnosti 35 (isti kao u prvom kolu kada je takođe bio MVP), za jedan poen više od saigrača Ekpe Juda.Fenerbahče u narednom meču dočekuje Panatinaikos i ima priliku da sa maksimalnih 3:0 izbori plasman na završni turniru, na domaćem terenu, u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DOMINACIJA Bogdana Bogdanovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017

Kako se bliži kraj sezone, naš reprezentativac igra sve impresivnije, uz glavnu ulogu koju za koju se izborio u dresu Fenerbahčea...Novo, očekivano i potpuno zasluženo priznanje dobio je Bogdan Bogdanović od Evrolige...Naime, on je i drugi put uzastopno proglašen na MVP-a druge runde četvrtfinalne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.