Čekamo let za Beograd, uskoro ćemo saznati ko će u Evroligu VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čekamo let za Beograd, uskoro ćemo saznati ko će u Evroligu" VIDEO

Srpski košarkaši Stefan Jović i Nikola Rebić javili su se iz Moskve.

Jović i Rebić su članovi VTB ligaša Himkija iz Moskve i Jeniseja iz Krasnojarska i njihova sezona je otkazana.

Oni su za televiziju Arenasport govorili o tome, ali i o situaciji u Moskvi, gde se obojica trenutno nalaze.

"Pošto smo mi jedna od poslednjih liga koja je stopirala takmičenje, očekivano je bilo da se to desi. Mi smo u tom trenutku tek sleteli u Kazanj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kad smo stigli u hotel rečeno nam je da je liga stopirana, a odmah smo se vratili u Krasnojarsk. Nadali smo se da ćemo što pre dobiti informacije o sudbini lige, što je bilo teško reći u tom trenutku. Nastavili smo sa terninzima i iščekivali odluku čelnika VTB lige, koja je u petak poništila ligu bez pobednika. Iznenadilo me je to jer smo među poslednjima prekinuli igru, a prvi prekinuli na ovakav način. Ja sam se i spakovao već i nalazim se u Moskvi i čekam let za Beograd", rekao je Rebić.

Stefan Jović je dodao da će se uskoro saznati ko će iz VTB lige otići kao drugi učesnik u Evroligu.



"Pozdrav svima iz Moskve. Situacija nije alarmantna kao širom Evrope, neke mere jesu uvedene ovih dana, a očekuje se da tokom ove nedelje sve bude rigoroznije. Situacija se prati, kao što znate VTB je otkazala takmičenje i to je jedino što za sada znamo. Priča se da ćemo uskoro saznati ko će ići u Evroligu. Moja porodica i ja smo dobro i čekamo prvi avion da se vratimo kući".

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.