Čanak: Zenitov tim napravljen da se preko Evrokupa domogne Evrolige

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Zenitov tim napravljen da se preko Evrokupa domogne Evrolige

Partizanov trener ukazuje na jačinu ruskog tima, protivnika u drugom kolu Evrokupa.

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da je svestan kvaliteta ruskog Zenita, ali će njegov tim učiniti sve da napravi iznenađenje u drugom kolu C grupe Evrokupa. Meč je u utorak u 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". "Crno-beli" su na početku izgubili u Italiji od Trenta sa 82:73.

- Zenit je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Svesni smo njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu ući bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće i pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da ispariramo Zenitu i pokušamo da ih iznenadimo - istakao je Čanak za klupski sajt.

Krilni centar Partizana Marko Pecarski (18) kaže da bi pobeda bila od velike važnosti za "crno-bele".

- Ulazimo u utakmicu svesni da moramo da odigramo najbolje do sada kako bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja - naglasio je Pecarski.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.