CRVENO-BELIMA SE NE ČEKA ODLUKA EVROLIGE: Zvezda prva povukla potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 16:54

CRVENO-BELIMA SE NE ČEKA ODLUKA EVROLIGE: Zvezda prva povukla potez

Tim sa Malog Kalemegdana još ne zna da li će igrati u eliti naredne sezone.

Košarkaška Evropa sa nestrpljenjem čeka sutrašnji dan i odluku Evrolige o tome šta će biti sa sezonom, dali će ona biti nastavljena ili jednostavno prekinuta. Ipak, Crvena zvezda bi želela da i pre toga dođe do informacije da li Bord Evrolige računa na crveno-bele i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naredne sezone ili ne.

Prema pisanju katalonskih medija, od klubova koji nemaju ''A'' licencu'' Himki, Zenit i Crvena zvezda su tražili da saznaju šta ih čeka. Jasno je da crveno-beli žele da budu načisto po pitanju svog statusa jer će od toga zavisiti i status i drugih srpskih klubova, a istovremeno će im olakšati planiranje priprema za narednu sezonu u zavisnosti koje će takmičenje igrati.

Trenutno je poznato da su igrači jasno stavili do znanja da su protiv nastavka sezone, dok su četiri kluba od 11 sa ''A'' licencom za završetak sezone na parketu. Ti klubovi bi navodno mogli da računaju na podršku od Bajerna Minhena, Albe, Asvela i Valensije kada se radi o klubovima koji nemaju licencu. Odluka Evrolige će značajno uticati i na sudbinu sezone ABA lige, a sastanak regionalnog takmičenja održaće se dva dana posle sastanka Evrolige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.