Briljantni Kampaco, Real ponovo bolji od Panatinaikosa

Izvor: RTS, 19.Apr.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briljantni Kampaco, Real ponovo bolji od Panatinaikosa

Košarkaši Reala savladali su u Madridu ekipu Panatinaikosa sa 78:63 i poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.
Branilac titule do novog trijumfa nad atinskim "zelenim" došao je ubedljivom igrom, a prednjačio je Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco.

Omaleni plej "kraljevskog" kluba meč je završio sa 13 poena, sedam skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i devet asistencija, kao i pet ukradenih lopti, pa je Real tako jedina ekipa koja je maksimalno iskoristila prednost domaćeg terena u prve dve utakmice četvrtfinala.
Kampacu su podršku pružili Džefri Tejlor sa 11, kao i Ajon i Rendolf sa po deset poena.
U timu Rika Pitina bolji od ostalih bio je Dešon Tomas sa 13 poena.
Treći meč u seriji igra se u utorak u Atini.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

EL - Real jedini sa 2:0, fantastičan meč Fakunda Kampaca!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2019

Najmanje neizvesnosti, makar za sada, u duelu Reala i Panatinaikosa...Real Madrid je stigao do 2:0 u duelu protiv Panatinaikosa...Ekipa Pabla Lasa je slavila i u drugom meču u Madridu rezultatom 78:63 ubedljivom igrom, pre svega u odbrani...Briljirao je Fakundo Kampaco, argentinski košarkaš je popunjavao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.