Bokan: Igraćemo u Evroligi, želim Zvezdi da se brzo vrati

Izvor: RTS, 26.Apr.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokan: Igraćemo u Evroligi, želim Zvezdi da se brzo vrati

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan izjavio da već sada može da se kaže da je klub iz Podgorice siguran učesnik Evrolige sledeće sezone jer će ispuniti sve obaveze, ali i poželeo Crvenoj zvezdi da se brzo vrati u društvo najboljih na Starom kontinentu.
Budućnost je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 3:1 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige slavila nad Zvezdom i prekinula trogodišnju dominaciju crveno-belih na Jadranu.

"I dalje uživamo u najvećem uspehu kluba u istoriji, osvajanju ABA lige i plasmanu u Evroligu. Moram da potvrdim da je Budućnost član Evrolige za narednu sezonu i sigurno će igrati u tom takmičenju na jesen. Bez ikakvih nedoumica", rekao je Bokan.
Bokan je u utorak bio u Barseloni i dogovorio se o praktično svim detaljima sa direktorom Evrolige Đordijem Bertomeuom.
"Razgovarao sa Bertomeuom, potvrdili smo skoro sve stvari. Zahvalio bih se premijeru Dušku Markoviću, ministru sporta Nikoli Janoviću i posebno budućem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, koji je, otkad sam stigao u Budućnost, bio maksimalna podrška da se stvore svi uslovi da osvojimo ABA ligu."
Bokan ističe da je klub dobio potvrdu da će Vlada Crne Gore bezrezervno pomoći u ispunjenju minimalnih uslova za takmičenje u Evroligi.
"Sve smo jasno precizirali sa Bertomeuom i nema nikakvih prepreka, rešićemo sve zahteve do kraja avgusta."
On je poručio da je KK Budućnost ponos cele Crne Gore, ali i poželeo Crvenoj zvezdi dosta uspeha u narednom periodu.
"Zahvalio bih Crvenoj zvezdi na velikom spektaklu i borbi u finalu, uspeh je još veći kada se zna koliko veliki klub smo pobedili. Želim da Zvezda u narednom periodu opet uđe u društvo 16 najboljih u Evropi", zaključio je Bokan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokan: Mogu da potvrdim " Budućnost će igrati Evroligu

Izvor: B92, 26.Apr.2018

Prvi čovek KK Budućnost Dragan Bokan izjavio da može da se kaže da je klub iz Podgorice siguran učesnik Evrolige sledeće sezone..Bokan je istakao da će klub ispuniti sve obaveze, ali je i poželeo Crvenoj zvezdi da se brzo vrati u društvo najboljih na Starom kontinentu...Budućnost je sa 3-1...

Nastavak na B92...

Bokan: Igraćemo Evroligu, Zvezdi želim brz povratak

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2018

Šampion ABA lige spreman za najsjajniju pozornicu..Prvi čovek KK Budućnost Dragan Bokan izjavio da već sada može da se kaže da je klub iz Podgorice siguran učesnik Evrolige sledeće sezone jer će ispuniti sve obaveze, ali i poželeo Crvenoj zvezdi da se brzo vrati u društvo najboljih na Starom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.