Bilo smo ubeđeni da ćemo igrati EL, ali ne očajavamo

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 16:20

"Bilo smo ubeđeni da ćemo igrati EL, ali ne očajavamo"

Vlasnik Virtusa iz Bolonje Masimo Zaneti kaže da se i dalje nada da će ekipa naredne sezone igrati u Evroligi.

Elitno košarkaško takmičenje donelo je odluku da se tekuća sezona okonča i da naredne među najboljima budu isti klubovi koji su bili i ove godine.

Iz Virtusa su već više puta istakli kako su spremni da uskoče na mesto ekipe koja odustane, ako odustane od učešća u Evroligi naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičarske godine.

To je još jednom potvrdio Zaneti.

"Virtus zaslužuje da bude među najboljim timova Evrope. Pričamo o tome već dugo i bio sam ubeđen da ćemo ove godine zaslužiti poziv da igramo u najvažnijoj ligi. Ne očajavam zbog trenutne situacija i dalje sam pun samopuozdanja, nada je i dalje tu", rekao je Zaneti La Gazzetta Dello Sport.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI SE NAZIRE NEKA PROMENA: Virtus se i dalje nada Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

Klub iz Bolonje još nije odustao...Evroliga je poništila sezonu, šampiona neće biti, a učesnici ostaju isti i naredne sezone pa su timovi iz Evrokupa ostali uskraćeni za mogućnost da igraju u elitnom takmičenju...Virtus i Partizan su dva kluba koja su se nadala eventualnom ulasku u Evroligu putem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.