Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 14:03

Bertomeu uskoro bivši, klubovi krenuli u potragu za novim izvršnim direktorom Evrolige

Napravljena je komisija koja za zadatak ima da pronađe novog rukovodioca

Evroliga je poslednjih dana glavna tema, ali ne toliko zbog onoga što se dešava na terenu, već iza kulisa. Spremaju se velike promene, ali kako pišeEurohoops, klubovi vlasnici A licence ne planiraju da istupe iz lige, već da je promene. Tako se spremaju da svrgnu Đordija Bertomeua, pošto su krenuli da mu traže zamenu.

Sastavljena je komisija od tri člana i pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potraga za novim izvršnim direktorom. Nije bilo glasanja na tu temu, ali niko se nije ni usprotivio. Utisak je da je tekuća sezona poslednja u kojoj će Bertomeu držati uzde u Evroligi.

Kako navodi Eurohoops, uprkos činjenici da je proces pokrenut, klubovi se i dalje nisu usaglasili oko promene na mestu izvršnog direktora.

To su detalji sa poslednjeg razgovora 13 klubova vlasnika, a najvažnije je da niko od njih ne planira da napusti takmičenje, kao što je ranije najavljivano. FIBA je navodno već počela razgovore sa Evroligom i NBA oko budućnosti košarke na Starom kontinentu, ali članovi elitnog evropskog društva ostaju ujedinjeni sa željom da isprave "krive Drine" i unaprede takmičenje za koje su vezani višegodišnjim licencama.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.