Bertomeu dobio podršku svih klubova Evrolige

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 22:12

Bertomeu dobio podršku svih klubova Evrolige

Spominjalo se da bi na sastanku klubova Evrolige sa čelnicima tog takmičenja mogla da bude izglasana ostavka Đordiju Bertomeuu, ali se to nije desilo.

Nezadovoljstvo je iskazalo sedam klubova sa "A" licencom: Olimpijakos, Panatinaikos, CSKA, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Makabi i Žalgiris.

Iako je označen za krivca zbog dosta finansijskih gubitaka i klubova i takmičenja, na sastanku je prvi čovek Evrolige dobio podršku.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je objašnjeno da je svih 11 klubova dalo maksimalnu podršku Bertomeuu, ali i daljem razvoju.

Jedina promena jeste ta da će klubovi ubuduće biti više uvršteni u strukturu takmičenja, a zvanična odluka biće doneta na sledećem sastanku ovih 11 klubova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.