Barsa savladala Bajern, novi poraz Budućnosti

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa savladala Bajern, novi poraz Budućnosti

Košarkaši Barselone Svetislava Pešića savladali su njegov bivši tim Bajern 83:73, dok je ekipa Budućnosti poražena od Makabija sa 68:78 u mečevima trećeg kola Evrolige.
Ekipu Barselone predvodio je Ante Tomić sa 18 poena, dok su Kris Singlton i Kevin Pangos zabeležili 15, odnosno 12 poena.

Sa druge strane, u ekipi koju sa klupe predvodi Dejan Radonjić, istakao se Mado Lo sa 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koševa. Vladmir Lučić odigrao je dobru partiju zabeleživši 12 poena, dok su Jović i Dangubić postigli po tri poena.
Ekipa Budućnosti zabeležila je i treći poraz u elitnom takmičenju.
Ekipu Makabija predvodio je Skoti Vilbekin sa 28 postignutih poena. U ekipi Budućnosti Edvin Džekson zabeležio je 13, dok su Nemanja Gordić i Alen Omić upisali po 12 poena.

U ostalim mečevima trećeg kola CSKA je kod kuće savladao Darušafaku 79:75, dok je Panatinaikos pobedio Gran Kanariju 102:87.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.