Barsa aktivna, pao novi potpis (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 14:25

Barsa aktivna, pao novi potpis (foto)

Bilo je jasno da će Jasikevičijus želeti ovog momka u timu.

Juče su nove ugovore sa Barselonom potpisali Kajl Kjurik i Pjer Oriola, a danas je paraf na novu saradnju su sa klubom iz Katalonije stavio i američki centar Brendon Dejvis.

On je saradnju sa Barsom produžio do leta 2022. godine, a ovaj potez je bio sasvim očekivan, jer je Amerikanac imao sjajnu saradnju sa novim trenerom katalonskog kluba Šarunasom Jasikevičijusom u Žalgirisu.

Upisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 58 nastupa u dresu "Blaugrane" u sezoni za nama, u Evroligi je u proseku beležio 9,6 poena i četiri skoka po meču, dok je u ACB ligi imao prosek od 11,3 poena i 4,5 skoka po utakmici.

😍@Brandon_Davies0 seguirá siendo #Culer hasta el 30 de junio de 2022

👉 El pívot amplía por una temporada su contrato, que finalizaba en 2021: https://t.co/bf7PMydsT8

🔵🔴 #ForçaBarça! pic.twitter.com/IfwQd8a9hD

— Barça Basket (@FCBbasket) July 8, 2020
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Singlton i Dejvis dobili nove ugovore

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020

Dva teškaša potpisala danas..Najavljeno - potpisano. Anadolu Efes zvanično je danas objavio da je produžio ugovor sa Krisom Singltonom, dok je Barselona to isto uradila sa Brendonom Dejvisom...Efes i Singlton dogovorili su saradnju na dve godine uz opciju produžetka na još godinu dana. Amerikanac...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.