Bajern se ozbiljno pojačao: Dangubić i Vilijams kod Radonjića

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern se ozbiljno pojačao: Dangubić i Vilijams kod Radonjića

Nemački predstavnik u Evroligi pokazao da neće biti samo učesnik, već i jako nezgodan protivnik svakoj ekipi u najkvalitetnijem kontinentalnom košarkaškom takmičenju

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić novo je pojačanje minhenskog Bajerna. Šampion Nemačke potvrdio je ovog utorka da je krilni igrač potpisao ugovor na godinu dana, te će tako ponovo sarađivati sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dejanom Radonjićem.

+++TRANSFER-NEWS+++@DangubicNemanja verstärkt den #FCBB für die kommende Saison. Herzlich willkommen im Audi Dome! ?

Mehr Infos: https://t.co/bVva8dCPKL

Happy to announce the signing of Dangubic for the next season. Welcome, Nemanja!@EuroLeague @easyCreditBBL #Euroleague pic.twitter.com/54xymN0s01

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) 18. септембар 2018.

Momak iz Pančeva je minulih dana trenirao sa Bajernom, a saradnja je zvanično dogovrena, pošto bivši trener crveno-belih odlično upoznat sa kvalitetom ovog, dva metra visokog košarkaša.

Dangubić je propustio veći deo prethodne sezone zbog problema sa povredom kolena, ali su oni rešeni nakon rehabilitacije koju je obavio u San Antoniju.

Još jedno veliko pojačanje stiglo je u Minhen. Drugi pik na NBA draftu 2011. godine, izabran od strane Minesota Timbervulvsa, Derik Vilijams potpisaće ugovor sa Bajernom, prema najavama specijalizovanog sajta Eurohoops. Vilijams je u najkvalitetnijoj ligi na planeti odigrao 436 mečeva, a sa ekipom Klivlenda je 2017. došao do finala. U prošloj sezoni bio je član Tjanđin Gold Lajonsa i, nakratko, LA Lejkersa.

ICYMI: Derrick Williams close to deal with Bayern Munichhttps://t.co/iFpFczSYrm
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Audi

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stojanović se ne uklapa u sistem Lerija Brauna " sledi razlaz?

Izvor: B92, 19.Sep.2018

Vojislav Stojanović, srpski košarkaš koji je ovog leta potpisao ugovor sa Torinom, mogao bi uskoro da napusti klub koji se takmiči u Palakanestru...Nekadašnji igrač Crvene zvezde potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom koju od ove sezone trenira legendarni Leri Braun...Braun, koji je u karijeri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.