Bajern bolji od Himkija, Fenerbahče rutinski sa Strazburom

Izvor: Press, 27.Nov.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern bolji od Himkija, Fenerbahče rutinski sa Strazburom

Košarkaši Bajerna napravili su veliko iznenađenje u sedmom kolu Grupe A Evrolige, pošto su danas u gostima pobedili Himki sa 81:70.
         Nemačka ekipa je tako došla do tri pobede, jedne više od Crvene zvezde i Real Madrida, koji sutra u Beogradu igraju svoj meč sedmog kola. Lider grupe Fenerbahče kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kuće je pobedio Strazbur sa 81:64 i tako zabeležio petu uzastopnu pobedu. Turska ekipa ima šest trijumfa, dva više od Himkija, dok je Strazbur ostao na tri. Poraženi iz sutrašnjeg duela Zvezda-Real ostaće sam na poslednjem mestu grupe. U sledećem kolu Zvezda dočekuje Himki, Strazbur će biti domaćin Bajernu, a Fenerbahče ide u goste Realu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.