Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 21:49

"Armejci" počistili Fener i plasirali se na fajnal-for Evrolige

Košarkaši CSKA i u trećem meču plej-of serije savladali su ekipu Fenerbahčea, ovoga puta kao gosti 85:68, pa je ruski tim obezbedio plasman na fajnal-for u Kelnu.
CSKA je i u trećem meču savladao ekipu Fenerbahčea 85:68, slavio u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa sa 3:0 i prvi obezbedio plasman na fajnal-for elitnog takmičenja.

"Armejci" su bili favoriti u ovoj seriji, a ekipi Dimitrisa Itudisa su do ubedljivog trijumfa došli uprkos očajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << startu utakmice u Istanbulu.
Tim Igora Kokoškova meč je otvorio serijom 20:8, pa su se navijači domaćih ponadali da će njihova ekipa uspeti da produži seriju, ali usledio je veliki preokret.
Ruski tim na poluvremenu je vodio 44:39, a početkom treće četvrtine napravio je seriju od 11:0 kojom je u potpunosti slomio protivnika.
Do kraja meča, CSKA je došao do ubedljivog trijumfa i plasmana na fajnal-for Evrolige u Kelnu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vil Klajburn sa 34 poena, dok je Ife Lundberg dodao 22.
U timu Fenera bolji od ostalih bio je Nando De Kolo sa 22 poena, Marko Gudurić dodao je 10.
Ranije danas, Barselona je kao gost savladala Zenit i povela sa 2:1 u seriji.
Juče je Real savladao Efes i smanjio na 2:1, dok se kasnije igra duel između Bajerna i Olimpije (italijanski tim vodi 2:0).
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA razbio Fener za plasman na Fajnal-for

Izvor: B92, 28.Apr.2021

Košarkaši CSKA iz Moskve plasirali su se na Fajnal-for turnir Evrolige.

Nastavak na B92...

Oslabljeni Fener pao bez ispaljenog metka: CSKA na F4!

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021

Poznat je i prvi učesnik Fajnal fora Evrolige za sezonu 2020/2021 – u pitanju je moskovski CSKA, koji je rezultatom 3:0 u pobedama u seriji „počistio“ istanbulski Fenerbahče. Do trećeg trijumfa ekipa Dimitrisa Itudisa stigla je u sredu pobedom nad turskim predstavnikom rezultatom 85:68.

Nastavak na N1 televizija...

Olimpija propustila meč loptu, Lučić ostavio Bajern u igri

Izvor: RTS, 28.Apr.2021

Košarkaši Bajerna savladali su milansku Olimpiju 85:79 i smanjili prednost protivnika u četvrtfinalnoj seriji Evrolige na 2:1. . Izuzetno zanimljivu utakmicu odigrali su Bajern i Olimpija u Minhenu, a na kraju je slavio domaći tim, koji je tako smanjio prednost rivala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.