Armani savladao Atinjane, pobede Reala, Fenera i Makabija

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armani savladao Atinjane, pobede Reala, Fenera i Makabija

Košarkaši Armanija savladali su u Milanu Pantinaikos 96:87. Pobede u mečevima 18. kola Evrolige ostvarili su i Real, Fenerbahče i Makabi.
Armani je pred svojim navijačima u Milanu savladao Panatinaikos 96:87 predvođen odličnim Serhiom Rodrigezom koji je meč završio sa 22 poena.

Vladimir Micov proveo je na terenu 27 minuta i upisao 11 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčkom timu nije pomogla ni odlična partija Džimera Fredeta koji je postigao 28 poena.
Oba tima sada imaju po deset pobeda i osam poraza na šestoj i sedmoj poziciji.
Košarakaši Makabija pobedili su Albu u Berlinu rezultatom 95:89 i ostvarili 14 pobedu u elitnom takmičenju.

Tim iz Tel Aviva predvodio je Ilajdža Brajant sa 19 poena. Odlični su bili i Džejlen Rejnold sa 17 i Skoti Vilbekin sa 15 poena. Martin Hermanson predvodio je Albu sa 16 poena.
Fenerbahče je predvođen Leom Vestermanom stvario i drugu vezanu pobedu savladavši u Vitoriji Baskoniju 79:65.

Francuz je postigao 21, a Derik Vilijams 16. Nikola Kalinić zabeležio je četiri poena.
Real je u Madridu slavio protiv Žalgirisa 88:82.

Trej Tompkins je predvodio Madriđane sa 20 poena, dok je za izabranike Šarunasa Jaskevičiusa Lekavičius postigao poen više.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ljubav i ovacije za Vestbruka, ali ne i pobeda

Izvor: RTS, 10.Jan.2020

Košarkaši Oklahome savladali su na svom terenu Hjuston sa 113:92. . U centru pažnje, svakako, bio je Rasel Vestbruk, koji se prvi put vratio u Oklahomu nakon prelaska u Hjuston...Vestbruk je u Oklahomi proveo 11 godina,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.