Antić nominovan u izboru za najbolju petorku Evrolige u deceniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić nominovan u izboru za najbolju petorku Evrolige u deceniji

Bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić nalazi se među kandidatima za najbolju petorku Evrolige u deceniji.

Antić, koji je u dva navrata nastupao za Crvenu zvezdu - od 2005. do 2007. godine i u sezoni 2017/2018, posle koje je završio karijeru, izabran je u elitno društvo za idealni tim.

Samo pet sezona igrao je Evroligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je u tako kratkom periodu osvojio čak tri titule šampiona Evrope, sa Olimpijakosom 2013. i 2014. i Fenerbahčeom 2017. godine, uz jedan poraz u finalu od moskovskog CSKA (2016).

Između Olimpijakosa i Fenerbahčea dve sezone nastupao je u NBA ligi za ekipu Atlante.

Antić je kandidat za idealnu petorku zajedno sa srpskim košarkašima Bogdanom Bogdanovićem, Milošem Teodosićem, bivšim kapitenom reprezentacije Nenadom Krstićem, uz još velika imena kao što su Viktor Hrijapa, Luka Dončić, Andrej Kirilenko, Nando De Kolo, Huan Karlos Navaro...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I Pero Antić nominovan za Evroligin tim decenije

Izvor: RTS, 18.Dec.2019

Bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić nalazi se među kandidatima za najboljih deset igrača Evrolige u aktuelnoj deceniji. . Antić, koji je u dva navrata nastupao za Crvenu zvezdu - od 2005. do 2007. godine i u sezoni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.