Ako se oslobodi mesto, Evroliga će pozvati Virtus

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 14:34

"Ako se oslobodi mesto, Evroliga će pozvati Virtus"

Predsednik Virusa iz Bolonje Masimo Zaneti izjavio je da će italijanski klub zameniti Panatinaikos, ako grčki klub istupi iz Evrolige.
Panatinaikos je podneo zahtev za istupanje iz najjačeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi, a među prvima koji žele da zauzmu to mesto su beogradski Partizan i Virtus.

"U kontaktu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo sa top menadžerima iz Evrolige. Uradili smo sve što je bilo potrebno. Ako se oslobodi mesto, Evroliga će pozvati Virtus", rekao je Zaneti, prenose italijanski mediji.
I Virtus i Partizan već su obezbedili direktan plasman u Evrokupu u narednoj sezoni, kao učesnici četvrtfinala iz ove, koronavirusom prekinute sezone.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.