NE TRAŽE PRAVDU VEĆ NJEGOVU GLAVU! Eva Ras UPLAŠENA, boji se OPTUŽBI - otkrila kakve su glumice žene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 21:40

"NE TRAŽE PRAVDU VEĆ NJEGOVU GLAVU!" Eva Ras UPLAŠENA, boji se OPTUŽBI - otkrila kakve su glumice žene!

"Ovo je strašno."

Eva Ras jedna je od retkih glumica koja je stala na stranu Branislava Lečića, tvrdeći da Danijela Štajnfeld i Merima Isaković lažu. Glumicu starije generacije ove optužbe mnogo nerviraju, naročito što ljudi Lečića razapinju pre odluke suda.

- Mene ta silovanja žena uznemiravaju. Mislim da su one malo pomešale šta je s*ks, šta ljubav, a šta silovanje. Ja nisam divljak, ne želim da pričam i osuđujem Leku jer ne znam istinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čovek ne sme iz stana da izađe, pa šta da radi kad ga svi osuđu.

- Nisam ga srela, ni čula, povukao se dok sve ovo traje. Hoće prvo da reši problem koji ga je snašao da bi mogao da stane uzdignute glave i izađe pred narod - objašnjava Eva i iskreno otkriva kako će se postaviti prema kolegi kada čuje presudu:

- Ovo je strašno, pa ja se plašim da će sutra mene neko da optuži za nešto, da mi otme stan i penziju, a ja ću morati da ćutim. Lečić je u bezazlenoj situaciji. Ove glumice su zle žene! Ne traže pravdu, već Lečićevu glavu i javno vešanje. Ako Lečića osude, neću ga pljunuti, neka sam snosi posledice i neka robija za to što je uradio.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.