KAD SAM JA PATILA ZA MRTVOM ĆERKOM... Poznata glumica žestoko isprozivala Žižu Stojanović i otkrila koliko je zapravo licemerna

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAD SAM JA PATILA ZA MRTVOM ĆERKOM..." Poznata glumica žestoko isprozivala Žižu Stojanović i otkrila koliko je zapravo licemerna

Malo ko zna da skoro tri decenije postoji sukob između glumice Žiže Stojanović i njene koleginice. Sve je počelo na snimanju serije "Srećni ljudi" i to je nešto što Eva Ras nosi duboko u svom sećanju.

Evi je 1992. godine umrla ćerka, na studijama u Parizu. Nekoliko godina kasnije ponuđena joj je uloga u seriji "Srećni ljudi". Žiža se tom prilikom usprotivila njenom angažmanu.

-Ja nju celog života izbegavam, ne znam šta joj je trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << me uzme u usta. Očigledno da je ona toliko samoživa i da joj nije palo da ću joj vratiti za sve to što me je potkačila. Ona sad tamo (prim. aut. u Zadruzi) roni suze i oplakuje svoju ćerku, a kada sam ja oplakivala svoju i kada sam je sahranila i kada mi je Siniša Pavić dao šansu da izađem iz te tuge, tada je Žiža tražila da me izbace iz serije "Srećni ljudi"- istakla je Eva Ras.

Prisetila se i Žižinog argumenta.

- Njoj je smetala moja tuga jer kako može jedno tužno stvorenje koje je sahranilo svoje dete od 24 godine da hoće da glumi. Nije imala saosećanja, ljudskosti niti kolegijalnosti- napomenula je Eva u emisiji "Press pretres".

Ubrzo nakon jednog eksplicitnog pitanja voditelja, Eva se u istoj emisiji pobunila i na sred snimanja je napustila. O kakvom incidentu je reč, pogledajte u videu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.