EVA RAS OTKRILA DETALJ O DETETU MIRE FURLAN! Ona je bila Hrvatica, njen suprug Srbin, a sina su odgajili na poseban način

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:30

EVA RAS OTKRILA DETALJ O DETETU MIRE FURLAN! Ona je bila Hrvatica, njen suprug Srbin, a sina su odgajili na poseban način

Glumica svedočila sceni koju nikada neće zaboraviti!

Mirina koleginica, naša proslavljena glumica Eva Ras dočekala je ovu vest sa velikom tugom, a sa nama je podelila najjače sećanje koje je veže za Furlanovu.

A post shared by Marko Marković, EVOOlution (@coledzzo)

- Bilo je to 2003. godine kada je došla u Beograd sa svojim sinom Markom. Naša koleginica Rada Đuričin je oslobodila toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana stan da može sve da nas tamo okupi, jer je Mira rekla da neće stići pojedinačno da se vidi sa nama. Mene je fasciniralo kako je dete stalno trčalo svima nama u zagrljaj, radovao nam se kao da nas znao od rođenja i kao da nas ne vidi prvi put. Toliko je bio umiljat, a ja sam Miru sa čuđenjem pitala kako je moguće da nas je tako prihvatio, ona nam je odgovorila da je to zato što govorim srpski. Tamo u Los Anđelesu oni su kod kuće govorili srpski, ali čim bi izašli na ulicu svi su govorili engleski, tako da je njega oduševilo to što govorimo njemu poznat jezik - setila se Eva ovog događaja.

Sa Mirom se nije čula u poslednje vreme, ali kaže da ju je duboko rastužio njena poslednja objava na Tviteru.

Mira je bila udata za srpskog režisera Gorana Gajića, koga je upoznala 1986. godine, a sa njim je imala jedno dete sina, Marka Lava koji je rođen 1998. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.