CEO ŽIVOT JE IZBEGAVAM Eva Ras navela zbog čega joj Žiža NIJE PRIJATELJ, pa otkrila zbog čega su Mitrovići odlučili da je zadrže u Zadruzi

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"CEO ŽIVOT JE IZBEGAVAM" Eva Ras navela zbog čega joj Žiža NIJE PRIJATELJ, pa otkrila zbog čega su Mitrovići odlučili da je zadrže u "Zadruzi"

Naša poznata glumica ne krije animozitet prema Žiži Stojanović, koja je učesnik rijalitija televizije "Pink", pa se osvrnula na njihov odnos.

- Ne gledam rijalitije više. Žiža nije moja prijateljica. "Pink" me je više puta zvao da uđem u "Zadrugu" ali ja neću da se sa Žižom utrkujem. Neću da uništavam jednu nadmenu babu. Celog života je izbegavam i ona je razlog što ne gledam rijaliti. Tamo ste svi zajedno u jednom grotlu. Mitrovići su se prepali da će ona da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << umre, zato su je zadržali, ali ona će možda umreti kada izađe, kad se rijaliti završi. Rijaliti traži jednu psihičku snagu. Slušam je kako pet meseci govori da je najbolja glumica Balkana. Glupira se i priča kako ne zna ko je Milena Dravić, Mira Stupica. To je strašno - rekla je Eva Ras za "Blic Puls", pa dodala:

VIDEO: Ovako Eva Ras govori o legalizaciji prostitucije

- Ona je jedna budala. Imala je svrhe dok je bila za sebe budala. Sada kada produkcija stoji iza nje, ja to više neću da gledam. U rijalitiju sam provela 106 dana, znam kako to sve izgleda. Za mene se ni najmanji ustupak nije činio. Kada sam bila i rijalitiju, isto sam imala 70 godina i lečili su me tada od kancera.

Eva Ras priznaje da joj zdravstveno stanje nije dobro, a šta je imala da kaže povodom toga pogledajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UMREĆE U ZADRUZI: Eva Ras otkrila istinu o Žiži Stojanović - ONI stoje iza nje...

Izvor: Press, 24.Feb.2018, 01:13

Strašne reči.. . Eva Ras je otkrila zašto ima loše mišljenje o koleginici Žiži Stojanović, a progovorila je i o njenom učešću u "Zadruzi".. ŠUT KARTA ZA NJEGA! Zadrugar nemilosrdno kažnjen - DIREKTNA NOMINACIJA!...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.