Stefanović: Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna

Izvor: RTS, 16.Jan.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je za Radio Beograd 1 da Republika Srbija ima punu volju i zainteresovanost da se brzo reši ubistvo Olivera Ivanovića.
Nebojša Stefanović je rekao da je taj teroristički čin uznemirio ne samo građane na Kosovu i Metohiji već i u celoj Srbiji.

"Republika Srbija od Euleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Unmika traži da prihvate učešće naših državnih organa u istrazi i da s nama podele informacije koje imaju, zato što bi to pomoglo da se brže dođe do počinioca. Mi ćemo kroz Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovesti i sopstvenu istragu", naveo je ministar Stefanović.
Prema njegovim rečima, bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, a od predstavnika Kfora očekuje da učine sve kako bi zaštitili Srbe u južnoj pokrajini.
Ministar je upozorio da postoji mogućnost da oni koji Srbiji i Srbima na severu Kosova i Metohije ne misle dobro – zloupotrebe situaciju.
Stefanović je ranije rekao da Srbija, nažalost, "nema operativne mogućnosti na tom delu naše teritorije", ali da su garant bezbednosti za Srbe Kfor i Unmik. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.