Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovsko Ministarstvo pravde poslalo poruku srpskom preko Eeuleksa: Daćemo vašem Tužilaštvu sve podatke

Kosovsko Ministarstvo pravde je preko Euleks-a dostavilo odgovor srpskom Ministarstvu pravde u kome piše da je Osnovno tužilaštvo u Mitrovici spremno da Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima će raspolagati, kako bi se na koordinirani način sprovela istraga povodom ubistva Olivera Ivanovića, i kako bi se što pre otkrili počinioci tog krivičnog dela.

Takođe, u odgovoru se navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će izveštaj sa mesta uviđaja, kao i ostali prikupljeni podaci, biti hitno dostavljeni Tužilaštvu za organizovani kriminal nakon što dokumentacija bude sačinjena.

Pored toga, Tužilaštvu za organizovani kriminal je upućen i zahtev za pravnu saradnju povodom pružanja informacija u vezi zapaljenog vozila koje je otkrila istražna jedinica Osnovnog tužilaštva u Mitrovici.

Ministarstvo pravde će navedeni zahtev proslediti Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo Srbiji dostavlja informacije o Ivanoviću

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018

Kosovsko Ministarstvo pravde je preko Euleksa dostavilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u kojem Tužilaštvo u Mitrovici izražava spremnost da Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima će raspolagati, kako bi se na koordinirani način sprovela istraga o ubistvu Olivera Ivanovića,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.