Euleks poziva Prištinu da nastavi istragu ubistva carinskog službenika

Izvor: RTS, 19.Sep.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks poziva Prištinu da nastavi istragu ubistva carinskog službenika

Navršava se pet godina od ubistva carinskog službenika Audriusa Šenavičiusa, saopštio je Euleks i pozvao kosovske vlasti da nastave istragu tog slučaja.
Litvanac Audrius Šenavičius ubijen je na današnji dan pre pet godina iz vatrenog oružja dok je sa kolegama vozio ka carinskom prelazu na severu Kosova, gde je trebalo da počnu smenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Danas odajemo poštu našem dragom kolegi Audriusu Šenavičiusu koji je tragično ubijen na dužnosti. Audrius je žrtvovao svoj život služeći višim vrednostima i principima", rekla je šefica Misije Euleks Aleksandra Papadopoulou.
Euleks je ponovo pozvao sve one koji možda imaju informacije, koje mogu biti korisne u istrazi, da se jave.
Misija nudi nagradu od 82.000 evra za bilo kakvu informaciju koja može dovesti do hapšenja izvršioca ili izvršilaca ubistva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.