Euleks: Nema političkog uticaja na istragu o ubistvu

Izvor: Press, 14.Feb.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks: Nema političkog uticaja na istragu o ubistvu

U saopštenju Euleks osuduje sugestije pojedinih medija o mešanju bilo kog vansudskog entiteta koji može da koči ovu istragu i odbacuje navode štampe kao neosnovane i štetne za cilj dovodenja počinioca pred lice pravde.

“Ova istraga je u toku, pod iskljucivom nadležnosću Kancelarije Specijalnog Tužilastva Kosova. Ulažemo sva raspoloživa sredstva kako bi se počinioci ovog zločina izveli pred lice pravde”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << navodi se u saopštenju Euleksa

Pripadnik Euleksa, Litvanac Audrius Šenavicus (35) je ubijen, 19. septembra 2013. godine nadomak Zvečana na severu Kosova kada je nepoznata osoba otvorila rafalnu paljbu na vozilo u kojem se nalazio i koje je bilo u pokretu. 

Misija EU na Kosovu je ponudila nagradu od 27.500 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenja osobe odgovorne za ubistvo pripadnika Euleksa. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.