Izvor: Southeast European Times, 10.Okt.2008, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Administrator UNMIK-a osporava mandat EULEKS-a za delovanje na severnom Kosovu

09/10/2008

PRIŠTINA, Kosovo -- Regionalni administrator UNMIK-a za Mitrovicu Žerar Galuči izjavio je u sredu (8. oktobra) da misija EULEKS nema mandat da deluje u oblastima na severnom Kosovu u kojima Srbi čine većinu. Galuči je naglasio da se kosovski Srbi i vlada u Beogradu protive planiranom raspoređivanju EULEKS-a na severu.

Takođe u sredu, potpredsednik vlade Hajredin Kuči saopštio je da će vlada ponuditi kosovskim policajcima povećanje plata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << novembru. Kuči je rekao da se sastao sa predstavnicima policijskih sindikata koji su mu pružili uveravanja da će otkazati prethodno planirani protest. (Koha Ditore, Zeri, RTK, Kohavižn - 09/10/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.