Zvezdu “Sulejmana” zasenio još lepši macan: Zbog ovog momka zaboravićete na zgodnog Turčina

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu “Sulejmana” zasenio još lepši macan: Zbog ovog momka zaboravićete na zgodnog Turčina

Ako vas je Bali-beg osvojio, dobro se čuvajte! Stiže još jedna “vrela” zvezda iz Turske!

Lik Boran-age za kratko vreme je zaintrigirao javnost u Turskoj. Kako Bali-bega iz “Sulejmana Veličanstvenog” više nema u seriji, Boran-aga je novi najzgodniji Turčin malih ekrana. Lepi Mehmet svojom zrelošću, (stariji je od Bali Bega pet godina), što očima, bradom, pravilnim usnama i mnogim drugim atributima, osvojio je gledateljke na prvi pogled.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Njegova prednost je i to što je u seriji “Sila” često bez majice, i pokazuje svoje izvajane mišiće. Inače, Mehmet Akif Alakurt je model i glumac rođen 23. jula 1979. godine u Istanbulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela. Pobedio je na takmičenju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svetskom takmičenju modela zauzeo drugo mesto. U to vreme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji “Kirik Ayna”.

S obzirom da su turske serije kod nas veoma popularne nadamo se da će serije u kojima je ovaj momak brzo početi da se emituju i u Srbiji.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.