Zvezde “Igre prestola” žurkom označile početak nove sezone

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde “Igre prestola” žurkom označile početak nove sezone

Treća sezona “Igre prestola” počinje 31. marta. Ekipa je napravila žurku da proslavi, a obožavaocima je predstavljen novi terjler. Biće bitki, vatri i zmajeva, izdaja i spletki, baš kao što smo navikli.

Emilija Klark kao Deneris

Zvezda žurke bila je Emilija Klark koja u seriji igra Deneris. Nosila je haljinu Viktorije Bekam, a u novom trejleru je vidimo kao kraljicu koja je uspela da skupi vojsku i krene u veliko osvajanje.

Na proslavi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je održana u Los Anđelesu a povodom premijere novog serijala okupila se cela glumačka ekipa.

Među gostima bio je i Džejson Momoa koji je u prvoj sezoni igrao kala Draga.

Nikolaj Koster-Valdau koji igra Džejmija Lanistera najavio je da u novom serijalu njegov lik će morati da se suoči sa velikim izazovima.

- Oni koji nisu čitali knjigu biće iznenađeni sudbinom koja čeka Džejmija. I dalje će izluđivati Brijen, u jednom trenutku će se i osloboditi, a onda se se sve potpuno menja – ispričao je on.

Istovremeno, HBO koji stoji iza “Igre prestola” ljubiteljima serije je dao još malo naznaka onog što nas očekuje.

Zmajevi koji su na kraju prethodnog serijala izgledali kao simpatične životinjice sada su pokazali svoju punu snagu i postali najmoćnije oružje u rukama Deneris.

Džofri nastavlja sa svojom samovoljom a njegova veza sa Sansom se u nastavku komplikuje

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.