Zvezda filma Sam u kući ima novo ime. Evo kako se sada zove!

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda filma "Sam u kući" ima novo ime. Evo kako se sada zove!

"Smatram da mi je srednje ime nešto glupo. Iskreno, uopšte ga se ne sećam. Sve što želim za Božić je da promenim ime", rekao je zvezda filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin (38) i pozvao fanove da mu predlože novo srednje ime.
Glumac koji se rodio kao Mekoli Karson Kalkin, a poželio je da izbaci ime "Karson" i zameni ga nekim drugim, piše Newshub.
"Treba mi neko kul ime. Poslali ste mi stotine predloga i nakon što sam ih sve pogledao, ovo je mojih pet favorita", objasnio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << obožavaocima.
Pet favorita koje je glumac odabrao bili su Mekoli Kalkin (što je i njegovo pravo ime), Shark Week, Kieran (ime njegovog brata), TheMcRibIsBack i Publicity Stunt, a zatim je napravio anketu i svoje obožavaoce pozvao da glasaju.
U anketi koju je priredio za fanove većina njih, čak 60 posto, izglasala je da mu srednje ime treba biti isto kao i ime i prezime - Mekoli kalkin. Zato se od sada glumac službeno zove Mekoli Mekoli Kalkin Kalkin.

Izvor: B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda filma ’Sam u kući’ Macaulay Culkin promenio ime

Izvor: Tracara.com, 29.Dec.2018, 01:15

Zvezda filma “Sam u kući”, glumac Macaulay Culkin odlučio je da promeni ime, jer smatra da je ono “glupo”. On je, naime, početkom meseca na jednom sajtu pisao blog o tome zašto želi da promeni svoje srednje ime. “Smatram da mi je srednje ime nešto glupo. Iskreno, uopšte ga se ne sećam....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.