Zorica i Bane se osamili pa OSULI PALJBU po Edisu zbog homofobičnih stavova, onda ih je OVO prekinulo!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 23:12

Zorica i Bane se osamili pa OSULI PALJBU po Edisu zbog homofobičnih stavova, onda ih je OVO prekinulo!!

Nisu mogli da veruju svojim ušima!

Edis Fetić, koji je trpi osude zadrugara zbog svog nemoralnog ponašanja, sinoć se još jednom našao u žiži osuda kada je iskazao homofobične stavove, ali i napravio neslanu šalu da bi žrtvi nasilja Dragani Mitar udario "dve vaspitne" da su van rijalitija. Ove izjave šokirale su njegove cimere, a Zorica Marković i Bane Čolak su ga i večeras osudili.

Zgroženi njegovim izjavama, oni su komentaraisali Fetića u dvorištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je Bane napravio zapažanje da njihov cimer izgleda želi što više da se smuči narodu.

- Kao da želi namerno da se smuči ljudima - istakao je Čolak, a njihov razgovor prekinuo je početak serije "Nemoguća ljubav".

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.