Zorica bez dlake na jeziku pričala o Jeleni Pešić: Čestitam joj na glumi, valjda će se dobro udati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 03:13

Zorica bez dlake na jeziku pričala o Jeleni Pešić: "Čestitam joj na glumi, valjda će se dobro udati" (VIDEO)

Oplela po Pešićevoj...

Zorica Marković je ove večeri izbačena iz "Zadruge 3", a onda je u studiju prokomentarisala i Jelenu Pešić.

- Nemam ništa protiv Jelene Pešić, ali potpisujem da je svih 10 meseci glumila. Znam gde je radila, znam sve. Prva je šištala na mene. Toliko foliranje, gluma, ja joj čestitam na izdržljivosti. Mesec dana se družila sa Miljkovićem, tad nije primećivala Boru i Mensura. Kad joj je Marko rekao da ne može ništa da napravi između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega i Lune, a ona mu je već sutra vratila lopticu i pitala Milicu da li je Marko bio nasilan prema devojci. Lepa je, ali je njena lepota prazna. Sad su mi se svi izvinili kad sam krenula, ja sam to znala, da igraju rijaliti. Oni koji su prvi put tu napadnu nas starije igrače. Jelena je odglumila ove sezone, svaka joj čast, valjda će se udati dobro - navela je Zorica.

- Kad su Bora i Milica krenuli u vezu, mene je Bora zamolio da promenim svoj odnos prema Milici, iako nisam imao zadnje namere. Ja sam se tad povukao, a mislim da se i Jelena povukla kad je odnos Lune i Marka u pitanju - rekao je Mirko.

- Ona se izvlači, a nju to hrani da bude u tim trojkama. Bora je pukao za Jelenom, mislim da je zaljubljen sto posto, pročitala sam ga kao knjigu, ona je svesna toga - dodala je Markovićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.