Zorica Marković sigurna da je Mensur DOBAR ČOVEK! On iz porodice nosi veliku bol i zato ne može... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 14:29

Zorica Marković sigurna da je Mensur DOBAR ČOVEK! "On iz porodice nosi veliku bol i zato ne može..." (VIDEO)

Iznela svoje mišljenje...

Zorica Marković je nakon Milice Kemez pozvana da porazgovara sa Drvetom mudrosti. Drvo ju je pitalo šta misli o odnosu Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški, kao i konkretno o samom Mensuru.

- Ne znam šta se sa njim dešava, mi smo ušli zajedno, kao dva frenda. Prvi rijaliti mu je, okej. A svi vidimo šta se sada dešava. Mislim da se na nezdravoj osnovi ne može graditi ništa. To nije ljubav, to je po meni bolest. Mensur je dobar čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivac - rekla je Zorica.

- Mensur ima malo te tradicije u sebi, ima tog patrijarhalnog u sebi, to nosi iz kuće. Ja se iskreno nadam da će izvući nešto pametno iz ove situacije. Zaneo se u nekim situacijama, izgovorio je neke reči koje nije trebalo. Ja mu želim puno sreće u životu, dobar je momak, kvalitetan je momak, ima neke mane koje bi trebalo da ispravi. Ja sam provalila da on iz porodice nosi neku tešku bol i da ne može drugačije da se ponaša prema devojkama lakog morala. Verovatno Mina nije devojka za njega. Oni su najgore moguće proveli ovde vreme, njihova veza je pakao bila. Ne mogu samo njega da krivim, ali za to ponašanje i lomljenje... Bespotrebno je to što kaže da ga svi mrzimo. Isprovociran je bio sa njene strane. Evo sad ide kraj, ja mu želim puno sreće, kao i svim ostalim zadrugarima - istakla je Markovićka.

Više o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.